mandag 9. januar 2012

Han er vår!

For en god stund siden fik vi spm om vi ville overta en hund fra noen vi kjenner, fordi de følte at de ikke hadde nok tid til denne vakre skapningen!

Vi sa ja vi, siden vi har lenge snakket om hund. Så for 6 uker siden så kom han til oss. Vi avtalte at vi kunne ha han på "prøve" hvis det ikke skulle passe oss å ha hund.


Det ble full Klaff mellom oss fra første dag, og da var det gjort!Dette er Knopfler (Tangetoppens Young Knopfler) han er 7 år gammel og en litt av en hund med Fantastisk personlighet. Er blitt så utrolig glad i dette skjønne lille dyret.

 

På fredag fikk vi navnet vårt på papirene hans og han er nå vår! Har bare igjen å forsikre han noe som skal gjøres i morgen. Noen som har tips om hvilket forsikring selskap jeg bør bruke?
Tenkte på Agria egentlig=)Er han ikke fantstisk vakker? Mye hund i en liten en <3
i tillegg er han også Nordisk Champion.

Helgen har også vært fantstisk herlig, utrolig godt å bare slappe helt av og ikke løfte en finger for noe som alltid må gjøres hvis man er hjemme=)

Ha en fin kveld videre!

Klem Pia Maria

 Bildene er fra Tangetoppen Kennel9 kommentarer:

 1. Å så fin han er , artig ansikt.
  Klem Marit.

  SvarSlett
 2. Lille Knofler er jo så god!

  Når det kommer til forsikring anbefaler jeg dere å ringe rundt. Er ikke sikkert man får ny forsikring på en 7 år gammel hund alle steder...vet grensen hos noen er 9 år...Så her lønner det seg å ringe flere steder:)
  Jeg har Agria på Leony og DNB på Theo og Kiro, har brukt forsikring på både Leony og Kiro og er veldig fornøyd med begge:)

  SvarSlett
 3. Vakker liten hund og for et ansikt! Grattis.
  Og ja vi sees på Fabelaktig Aften vettu.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 4. Så heldige dere er - en skjønn kar! Og utrolig kult navn!! Gratulerer :)

  SvarSlett
 5. Nommin! Han var vnydelig!

  Gratulerer med nytt familiemedlem :)
  Nala Logrer og sier hei!

  Fabelaktig start på uken til deg!
  klemklem

  SvarSlett
 6. Sååå nydelig <3

  Jeg bruker Agria på kattene mine, jeg vet du må ha legeatest etter fylt 6 år på katt! Sikkert det samme med hunder :) Veldig fornøyd med Agria :))

  Ha en fin kveld videre! ;)

  Klem fra Renate

  SvarSlett
 7. Ååå..så skjønn<3 Gratulerer med nytt familiemedlem:)
  Håper du har en fin kveld<3
  Klemmer

  SvarSlett
 8. Godt nytt år! Dette var en nusselig krabat altså. det er så mye selskap i dyr og jeg er sikker på at dere kommer til å storkose dere med det nye familiemedlemmet.

  Klem, Pernille

  SvarSlett
 9. Vi har ikke agria, syntes det var dyrt.. Vi bruker forsikting fra DnB samme som alt annet vi har :) Så fin mopsegutt!

  SvarSlett

Takk for at du tar turen innom min blogg og legg gjerne igjen et lite Spor, så besøker jeg deg gjerne=)