tirsdag 6. september 2011

Kjøkkenet vårt...

Hei hei =)

Tenkte at jeg i dag skulle vi se dere vårt kjøkken! Det er vel snart 6mnd siden det ble helt ferdig (nesten, det er vel alltid nesten med alt)
Jeg har blitt veldig glad i kjøkkenet og det ble akkurat som jeg ville ha det. Selvfølgelig på den plassen vi har. skulle jo ønske at det var mye større med mere plass og muligheter for å kunne sitte på kjøkkenet og nye en herlig søndags frokost. Men det får nok vente til det blir et større hus.. =)


Det er litt liten plass her så få ikke tatt helt gunstige bilder men dere ser i allefall=)Denne brød boksen er fra Arbeidshuset.no. Utrolig glad for at jeg fant denne serien for de passset bare helt perfekt inn. Jeg må skryte av servicen hos denne nettbutikken. Helt fantastisk. Har vært uheldig med frakten et par ganger hvor ting har blitt knust og de ordner opp i det med en gang.
Og det har vært ting jeg har ønsket meg blant annet flere ting i denne serien og dette har de tatt på strak arm og bestilling til leverandør er sendt samme dag=)=)

Her ser dere Kaffe - , Te-, Spagetti- og kjeks krukke i samme serie som brødboksen=)Disse oppskrifts skiltene er i fra Kremmerhuset og helt nydelige har ikke prøvd noen av de ennå men eplekaka skal få prøvd seg nå i høst =D
Dette ble en litt kjapp blogging men nå er det middag her i hus=)
Takk for at du tittet innom bloggen min i dag

Klem Pia Maria

1 kommentar:

  1. Så fint kjøkkenet har blitt !

    Kos deg med middag! her blir det tacopizza i kveld...nam!

    SvarSlett

Takk for at du tar turen innom min blogg og legg gjerne igjen et lite Spor, så besøker jeg deg gjerne=)